top of page

ΜΕΤΡΑ Covid-19

Πιστεύουμε πως είναι ωραίο να μοιράζεσαι. Να μοιράζεσαι εμπειρίες και συναισθήματα με τους ανθρώπους που νοιάζεσαι περισσότερο και ειδικά με τα παιδιά μας.


Έτσι για να είμαστε υγιείς, έχουμε λάβει όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, εφαρμόζοντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών και των χώρων της Σχολής μας.


Παρακάτω αναφέρονται αναλυτικά οι αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της σχολής για την ενημέρωση των γονέων αλλά κυρίως για την ενημέρωση των μαθητών μας.


  • Στους χώρους της σχολής μας επιτρέπεται να εισέρχονται μόνο οι εγγεγραμμένοι μαθητές, με μάσκα και χωρίς παπούτσια. Η επίσκεψη για πληροφορίες γίνεται με μάσκα έως την είσοδο και με μάσκα και χωρίς παπούτσια έως τα Γραφεία. 

  • Οι χώροι παραμονής των σχολών δεν θα λειτουργούν.

  • Η είσοδος θα είναι εφικτή μόνο με την επίδειξη των απαιτούμενων εγγράφων σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις της κάθε περιόδου (π.χ. self-test, πιστοποιητικό εμβολιασμού, κ.α.), για την αποφυγή κυρώσεων προς τους μαθητές και τη σχολή σε πιθανό έλεγχο.

  • Η χρονική απόσταση ανάμεσα στα μαθήματα της κάθε αίθουσας θα είναι 15  λεπτά και  οι αίθουσες θα αερίζονται με φυσικό αερισμό ή με εξαερισμό.

  • Πριν και μετά το πέρας του κάθε μαθήματος, θα γίνεται απολύμανση του πατώματος, των πάγκων, των μπαρών, των καθισμάτων των αιθουσών και όλων των αντικειμένων με τα οποία μπορεί να έχει έρθει σε επαφή ο μαθητής, με πιστοποιημένα για προστασία από τον Covid-19 καθαριστικά.

  • Η είσοδος και έξοδος από τη σχολή θα επιτρέπεται σε ένα άτομο τη φορά. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να περιμένουν τηρώντας τις αποστάσεις.

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page